Amra Yaşaran, on 25 June 2012 - 07:41 AM, said:
Hvala tebi

Da nismo imali kome prevoditi, ništa od ovog ne bi imalo smisla

U planu nam je jedan novi projekat, ali ne znamo još ništa sigurno. Kada budem znala detalje, obavijestiću vas, naravno.
Slažem se da je kraj bio konfuzan. Jedino što me jako povrijedilo, kao ženu i kao ljudsko biće jeste što je potencijalnim silovateljima poslana poruka da ako samo stoje i promatraju zločin, neće biti nikakve kazne. Kerim je trebao dobiti neku vrstu kazne, barem novčane. Kao da su zaboravili činjenicu da je on uzeo drugu, da je promatrao silovanje i da je doveo Fatmagul silovateljima. Eto, ja sam malo razočarana. Nije mi jasno gdje su bili Fahrettin baba i Deniz. Da li je Deniz u vezi s Mehmetom jer je Emre odabrao Esmu? Gdje je novac, i da li ga je Munir ukrao? Šta je sa Lale Hanim? Je li se Hacer udala? Kako izgleda Enise, gdje je porođaj?
Ko zna, možda nam daju i treću sezonu

Amra odgovor na vecinu ovih pitanja je vec bio u 79.epizodi!
Fatmagul je pricala sa novinarkom za Fahretina i Deniz da jedva cekaju unuce,i da ce doci za Novu godinu a oni ce u Australiju na ljeto!
I da Denis stalno salje pakete za bebu,da je soba vec zatrpana paketima.Mehmed i Emre su u razgovoru na brodu spomenuli Deniz i da su ostali dobri prijatelji!
Sto se tice Munira ocito je da on uzeo pare,mada nije ni vazno dobio je svoju kaznu!
Sto se tice kerima tu ima malo dileme,normalno je da je kaznjivo uzimati drogu ali imaju i olaksavajuce okolnosti.
Kao prvo uzeo je drogu prvi put i vidio je kakve su osljedice i on i gledaoci,ako je u poucnom smislu!
Druga stvar je ono sto si ti uradio,on je nije silovao,iako je bio drogiran ...To sto je pokazao nju kad je naisla,nije mogao da zna sta ce se desiti!
Ti mozes odgovati za sebe i svoje postupke,za tudje ne mozes!A i sudija je spomenuo da Fatmagul nije podigla tuzbu protiv njega!
Sto se mene tice,kraj je bio u 79-oj kad smo saznali da cekaju bebu

malo su nas zbunili s ovim krajem!